Et lite fotballeventyr (2018)

Et lite fotballeventyr (2018)

Vi reiste fredag ettermiddag kl. 16.45, og hjemreisen var 14.00 på søndagen. Overnatting på hotell var også en del av «pakken», så vi fikk det for 250 kr pr person, altså 500 kr totalt pr barn. I denne prisen var frokost også inkludert. Det finnes selvfølgelig også andre muligheter for overnatting, som skoler og campingplass.

Vi reiste med hurtigbåten fra Stavanger fredagen kl. 16.45. To timers båttur var akkurat passelig for å skru stemningen opp i taket:) Vel fremme var guttene «supergira», så vi fikk kjørt en kvelds-trening. I og med at alt er sentrert rundt sentrum, i gangavstand, fikk vi innlosjert oss på hotellet, skiftet og løpt bort til baneanlegget (2 min fra sentrum) rimelig kjapt. Litt enkel kveldsmat, og kveldsro var satt til 22.00.

Lørdagen var turneringsdagen. Godt organisert, og som vanlig kjekt for gutter/ jenter.

Sauda kan også by på et fantastisk badeanlegg. Innendørs og utendørs bassenger med stupebrett og vannsklier. Der hadde guttene det superkjekt etter turneringen, og inngangsbilletten var veldig rimelig (eller gratis?), som endel av «turneringspakken». Noen av de voksne gikk for å høre på foredrag med Egil Østenstad, når guttene var i badelandet. Etter det spiste vi pizza på den lokale pizzabakeren.

Ikke nok med dette, kvelden ble avsluttet med disco på hotellet:)

Hjem reisete de slitne guttene som nevnt kl. 14.00. Fin tid, akkurat nok til at vi fikk kjørt en morgenøkt på banen. Og vi kunne «klappe oss på skuldrene» å si at turnering/ treningsleiren var vel gjennomført.

Spør guttene på ny hva de vil gjøre av sosiale aktiviteter/ turer, så får en en temmelig samkjørt svar: Sauda!:)

Tenk på det, fins helt sikkert mange gode alternativer der ute. Sauda er ihvertfall en sted som bør komme med i vurderingen:)

Mvh.
Kristian Bjerga (trener G11-1 Madla il)